Ett brev betyder så mycket …Det är mycket som ramlar ner i epostlådan. Ibland tänker jag på hur lång tid det måste ta att skicka alla dessa mejl som ingen vill ha. Men det är klart. Spam skickas med automatik utan att någon människa behöver sitta och knappa iväg dem. Idag kan en dator göra väldigt mycket jobb som man tidigare behövde människor för att få utfört.

Så mitt i allt bråte får man ett mejl som helt avviker från det vanliga. I själva verket borde även detta kallas spam, även om det var lite trevligt och framförallt kul skrivet. Det var från någon, för mig helt okänd Lina Månsson, som ville ha hjälp. Hon undrade om jag kunde ställa upp med en tjänst. I så fall skulle jag få en trisslott som tack för hjälpen. Så här trevligt skrev Lina Månsson 🙂


From: Lina info@evasunderklader.se
Date: 2007-jan-10 18:58
Subject: Inlägg mot trisslott?

Hej! Jag hittade din blogg och undrar om du vill skriva ett litet inlägg med länk till www.evasunderklader.se. Om du gör det så skickar jag en Trisslott till dig! Inlägget behöver inte vara längre än nån mening.

Mitt enda krav för att skicka Trisslotten till dig är att du har en riktig länk till www.evasunderklader.se med länktexten ”underkläder” eller annat passande. Inlägget kan också vara om nån kategori eller produkt.

Om du vill göra detta så skicka en länk direkt till inlägget så att jag kan titta på det samt din adress dit vi kan skicka Trisslotten. Om du inte är intresserad så får jag tacka för mig och hoppas att det fortsätter gå bra med ditt bloggande. =)

God fortsättning på det nya året
Lina Månsson

Klart att jag blev lite förvånad och ropade på hustrun och frågade vad hon tyckte. Men hustrun tyckte nog att det var väldigt dåligt betalt. Då bestämde jag mig för att gå en gyllene medelväg. Jag gör det gratis fast på mitt sätt, eftersom jag hellre gör reklam för söta flickor i underkläder än för sånt skit man tvingas titta på i reklamtevekanalerna. Jag gör ett inlägg av Lina Månssons mejl, så har jag inte svikit ett fruntimmer i nöd. Men nog är det väl konstigt att skicka sån här reklam till mig. Jag är ju inte ens transvestit; har inte ens tänkt tanken 🙂Lina Månssons mejl skickades till mig den 10 januari 2007. Det har alltså gått nästan precis fem år, vilket borde väcka nyfikenhet om hur det gick för Lina Månsson och företaget Evas underkläder. För alla dem som undrar hur det gick … föreslår jag … Klicka på bruden 🙂


Pirat-banner
Annonser

2 svar

  1. Tack för att du hjälpte oss och att du påminner mig om en otroligt spännande tid. =)

    • Klart att jag inte sviker ett fruntimmer i nöd ❤

Comments are closed.